אצבעות קינדר מופחת קלוריות
ציוד
- 1 תבנית אפיה בינונית
מצרכים
- 3 כוסות שקדים טחונים או 250 גרם
- 1/3 כוס חמאת שקדים
- 1/4 כוס מייפל
לציפוי השוקולד מעל הבסיס
- 1 חבילה שוקולד מריר בין 70% ל 80%
- 2 כפות טחינה גולמית
הוראות
- שמים את השקדים הטחונים בקערה ואת האגוזי לוז שטחנתי (או לשבור גס).
- להוסיף את המייפל ואת החמאת השקדים, מערבבים לתערובת אחידה ומשטיחים לתבנית עם נייר אפיה (אקולוגי).
- בקערה ממיסים את השוקולד המריר עם טחינה במיקרו בפולסים של 20-30 שניות וכל פעם לערבב עד שנמס. (בדרך כלל 2-3 פולסים)
- שופכים מעל הבסיס את הרוטב השוקולד, מפזרת מעל מלח המלאיה גס.
- להניח במקפיא או במקרר לחצי שעה להוציא לחתוך לאצבעות, לשמור בקופסא או במקרר.
הערות
קרדיט לאליס:
מומלץ לראות את הסרטון:
https://www.instagram.com/p/C5QleL4IShE
מומלץ לראות את הסרטון:
https://www.instagram.com/p/C5QleL4IShE