סלט פנצ'נלה

  • on 9 באפריל 2022
  • Likes!

 

סלט פנצ'נלה

Course כללי, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה, סלט

מצרכים
  

הכנת הלחם

  • ¼ יח' לחם כפרי קרוע לחתיכות
  • ¼ כוס שמן זית

לסלט

  • 2 יח' פלפלים אדומים קלויים וחתוכים גס
  • 1 כפית צלפים
  • 5 יח' אנשובי
  • 10 יח' זיתי קלמנטה מגולענים
  • ¼ יח' פלפל ירוק חריף פרוס אמנסה דק
  • ½ יח' בצל סגול פרוס ג'וליין דק
  • 2 כפות אורגנו טרי
  • ½ צרור עלי בזיליקום
  • 6 יח' עגבניות שרי חתוכים לחצאים
  • 2 יח' עגבניות פרוסות לשישיות
  • 3 כפות חומץ בן יין
  • כוס שמן זית
  • 1 שן שום קצוץ
  • 1 קורט סוכר
  • 1 קורט פלפל שחור גרוס
  • 50 גרם גבינת מוצרלה (אופציה כמתכון חלבי

הוראות
 

הכנת הלחם

  • לערבב את הלחם עם השמן זית ולהכניס לתנור בחום 160 מעלות עד הזהבה

הסלט

  • מניחים הקערה את כל מרכיבי הסלט
  • מוסיפים את הלחם (אחרי שהתקרר)
  • מתבלים ומערבבים
  • מפזרים מעל את הגבינה

הערות

כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך לחצו כאן
Keyword סלט פנצ'נלה

Comments are closed.

Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן