Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
דג בורי שלם במלח גס
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
דגים, כללי, מנה עיקרית, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה
מצרכים
1
יח'
בורי שלם
2
ק"ג
מלח גס
4
יח'
חלבונים מביצים
הוראות
מסדרים את הדג בתבנית אפיה של התנור על נייר אפיה כשהדג עומד עם הבטן הפתוחה עד נייר האפיה
מערבבים את החלבונים עם המלח בקערה עד ליצירת עיסה אחידה
מצפים את הדג במלח עד לאטימות מוחלטת
אופים בתנור ב180 מעולות כ30-35 דקות
מוציאים מהתנור ובזהירות מפרקים את המלח מהדג (לא לדאוג אם העור של הדג יורד עם המלח)
אפשר להזליף שמן זית מעט על הדג למי שאוהב
Keyword
דג בורי שלם במלח גס