Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Notes
Smaller
Normal
Larger
מרק פטריות
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, מרקים
Servings
2
ציוד
1 סיר בישול
מצרכים
1.5
חב'
פטריות
חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
1
יח'
בצל לבן
חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
3
שיני
שום
קצוצות
1/2
ראש
סלרי
פרוס (אמנסה)
1/2
צרור
פטרוזיליה
קצוץ דק (השה)
1/2
ליטר
ציר ירקות
15
גרם
מחמאה
רביכה
15
גרם
קמח
רביכה
40
מ"ל
יין לבן
1
כף
רוטב סויה
4
גרם
פלפל שחור גרוס
20
מ"ל
שמן זית
3
ענפי
טימין
מופרד לעלים בלבד לקישוט
הוראות
מאדים קלות בשמן הזית והמחמאה את הבצל
לאחר שינו צבע/שקיפות מוסיפים את הפטריות והשום
מאדים בחום נמוך כ-3 דקות ומוסיפים קמח ויין לבן ומאדים את האלכוהול
מוסיפים פנימה את ציר הירקות ומביאים לרתיחה
מורידים לאש קטנה ומבשלים כ-10 דקות
לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה והטימין
מתקנים תיבול בעזרת רוטב הסויה והפלפל השחור
ניתן להסמיך את התערובת עם רביכה
הערות
מגישים בקערה או כוס מאג
Keyword
מרק פטריות