Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
פלאפל עסיסי
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה
Cuisine
ישראלי
ציוד
1 סיר טיגון
מצרכים
חצי
חבילה
כוסברה
חצי
חבילה
פטרוזילה
1
יח'
פלפל חריף ירוק
לא חובה
1
כף
גרעיני כוסברה
לא חובה
1
שקית
אבקת אפיה
1
כף
מלח
1
כף
פלפל שחור
5
שיני
שום
1
כף
כמון
1
קילו
גרגירי חומוס מהסוג הקטן
להשרות במים בין 16-24 שעות במקרר
2
יחי'
בצלים גדולים
הוראות
שומרים לפחות כוס אחת מהמים שבהם השרינו את החומוס
במעבד מזון או מטחנה לטחון את: הבצל, פטרוזיליה, כוסברה, גרעיני כוסברה ושום
מוסיפים לאט לאט את גרגירי החומוס וממשיכים לטחון
להוסיף את התבלינים ואת אבקת האפיה וכוס מים מהחומוס ששמרנו בצד
מניחים את כל העיסה במקרר לחצי שעה/ שעה
ניתן להקפיא את העיסה לשימוש ליום אחר
מחממים שמן בסיר טיגון
כשהשמן חם מטגנים את כדורים הפלאפל שאנו נכין ונניח בשמן
Keyword
פלאפל עסיסי