אסאדו ברביקיו

  • on 25 בפברואר 2022
  • Likes!

אסאדו ברביקיו

Course בקר, כללי, מנה עיקרית

מצרכים
  

  • 1.5 קילו אסאדו
  • מלח / פלפל שחור

רוטב

  • 300 מ"ל רוטב ברביקיו
  • 500 מ"ל ציר בקר
  • 100 מ"ל קטשופ
  • 100 מ"ל מיץ תפוזים
  • 50 גרם דבש
  • 50 גרם סוכר
  • 1 ענף טימין
  • 3 שיני שום

הוראות
 

  • מתבלים את הבשר במלח ופלפל שחור
  • מניחים בתבנית (על נייר אפיה עדיף) וצולים בתנור בחום של 200 מעלות כ-20 דקות עד השחמה קלה
  • טוחנים יחד את כל מרכיבי הרוטב
  • מוציאים את האסדו מהתנור ויוצקים מעל את הרוטב
  • מכסים בנייר אפיה ונייר כסף וצולים בחום של 160 מעלות כ-3 שעות
Keyword אסאדו ברביקיו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן