חזה עוף בטמפורה עם רוטב צ'ילי מתוק

  • on 16 במרץ 2024
  • Likes!

 

חזה עוף בטמפורה עם רוטב צ'ילי מתוק

Course כללי, מנה עיקרית, מנת בניים, עוף

ציוד

  • מחבת ווק (או רגיל)
  • קערה

מצרכים
  

  • 2 יח' פרפרי חזה עוף פרוסים לקוביות
  • 1 יח' כוס קמח מנופה
  • 1 חצי כוס קורנפלור
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 יח' ביצה
  • 1 יח' כוס מים קרים
  • מלח ופלפל לפי הטעם

לרוטב צ'ילי

  • 2 יח' שיני שום כתושות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף סילאן
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף מים חמים
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • שומשום בנדיבות

הוראות
 

  • בקערה גדולה ובעזרת מטרפה ידנית נערבב את הקמח עם קורנפלור, סודה לשתייה, מלח ופלפל, ביצה ומים קרים עד לבלילה חלקה וללא גושים.
  • את קוביות חזה העוף נכניס לקערת הבלילה, נכסה בניילון נצמד ונקרר במקרר במשך חצי שעה.
  • לאחר חצי שעה, נחמם שמן עמוק במחבת ונטגן את קוביות חזה העוף בטמפורה עד להזהבה.

הכנת רוטב צ'ילי

  • במחבת קטנה נחמם מעט שמן ובו נטגן את שיני השום עד לרתיחת השמן.
  • נוסיף למחבת פפריקה, סילאן, רוטב צ'ילי וכף מים חמים. נערבב היטב ונוסיף מלח ופלפל.
  • נבשל 5 דקות על אש נמוכה, נכניס את קוביות חזה העוף בטמפורה, נערבב בעדינות לאיחוד העוף והרוטב ונבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
  • נפזר שומשום בנדיבות.
Keyword חזה עוף בטמפורה עם רוטב צ'ילי מתוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן