מרק בצל צרפתי

  • on 13 בפברואר 2022
  • Likes!

 

מרק בצל צרפתי

Course כללי, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה, מרקים
Servings 2

ציוד

  • סיר בישול

מצרכים
  

  • 2 יח' בצל חתוך חצאי פרוסות (חצי אמנסה)
  • 2 גבעולי טימין רק העלים
  • 2 יח' שיני שום קצוץ
  • 15 גרם קמח מושחם
  • 1.5 ליטר ציר ירקות/עוף
  • 150 מ"ל יין לבן
  • 25 גרם מחמאה

חומרי טעם

  • 1 קורט מלח
  • 1 קורט פלפל שחור
  • 1 קורט אגוז מוסקט
  • 25 מ"ל סויה

הוראות
 

  • מחממים את המחמאה בסיר ומוסיפים את הבצל
  • מאדים עד לקבלת בצל שחום אך לא שרוף באש נמוכה
  • נוסיף את השום והטימין ונאדה עוד כ-2 דקות
  • נוסיף את הקמח לקבלת השחמה
  • נפתח את הרביכה באמצאות יין, נוסיף את הנוזלים ונבשל כ-20 דקות על אש בינונית עד נמוכה
  • נתבל באמצעות סויה ונתקן לפי הצורך
  • 10 דקות לקראת הסוף נוסיף תבלינים
  • מומלץ להגיש את המרק בקערת לחם

הערות

למתכון לקערת לחם לחצו כאן
Keyword מרק בצל צרפתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן