סלט פנצ'נלה
מצרכים
הכנת הלחם
- ¼ יח' לחם כפרי קרוע לחתיכות
- ¼ כוס שמן זית
לסלט
- 2 יח' פלפלים אדומים קלויים וחתוכים גס
- 1 כפית צלפים
- 5 יח' אנשובי
- 10 יח' זיתי קלמנטה מגולענים
- ¼ יח' פלפל ירוק חריף פרוס אמנסה דק
- ½ יח' בצל סגול פרוס ג'וליין דק
- 2 כפות אורגנו טרי
- ½ צרור עלי בזיליקום
- 6 יח' עגבניות שרי חתוכים לחצאים
- 2 יח' עגבניות פרוסות לשישיות
- 3 כפות חומץ בן יין
- ⅓ כוס שמן זית
- 1 שן שום קצוץ
- 1 קורט סוכר
- 1 קורט פלפל שחור גרוס
- 50 גרם גבינת מוצרלה (אופציה כמתכון חלבי
הוראות
הכנת הלחם
- לערבב את הלחם עם השמן זית ולהכניס לתנור בחום 160 מעלות עד הזהבה
הסלט
- מניחים הקערה את כל מרכיבי הסלט
- מוסיפים את הלחם (אחרי שהתקרר)
- מתבלים ומערבבים
- מפזרים מעל את הגבינה
הערות
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך לחצו כאן