מאפה בוקר – בריוש ים תיכוני

  • on 9 באפריל 2022
  • Likes!

 

מאפה בוקר - בריוש ים תיכוני

Course כללי, מאפים, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה

מצרכים
  

  • 500 גרם קמח
  • 5 יח' ביצים
  • 250 גרם חמאה/מחמאה
  • 80 גרם סוכר
  • 1 כף שמרים
  • 1 קורט מלח
  • 40 מ"ל חלב/חלב שקדים

הוראות
 

  • בקערת מיקסר שמים קמח, סוכר, שמרים, ביצים שלמות וחלב
  • מערבבים במהירות בינונית בעזרת וו הלישה כ3-4 דקות עד לקבלת כדור בצק אחיד
  • מוסיפים קורט מלח ומתחילים להוסיף בהדרגה את החמאה הקרה החתוכה לקוביות בהדרגה עד לקבלת בצק חלק ואחיד
  • לאחר שהוספנו את כל החמאה למיקסר מעלים את מהירות המיקסר למהירות בינונית גבוהה וממשיכים ללוש את הבצק עד לקבלת בצק חלק ומבריק שנפרד מדפנות הקערה
  • מקררים את הבצק כשהוא מכוסה במקרר עד לשימוש

הערות

למתכון מילוי לבריוש לחצו כאן
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך לחצו כאן

Comments are closed.

Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן