פוקצ'ה מושלמת

  • on 19 במרץ 2022
  • Likes!

 

פוקצ'ה מושלמת

Course בצקים, כללי, מאפים, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה

מצרכים
  

  • 370 גרם מים
  • 20 גרם שמרים יבשים
  • 1/2 קילו קמח לבן מנופה
  • 30 גרם שמן זית
  • 10 גרם סוכר
  • 3 שיני שום קצוץ
  • 5 ענפי טימין קצוצים
  • 3 עלי מרווה קצוצים
  • 10 גרם מלח

לקישוט

  • שמן זית+מלח גס+רוזמרין טרי

הוראות
 

  • שמים בקערת מיקסר מים ושמרים ומערבבים
  • מוסיפים קמח, סוכר, שום טימין, מרווה ומלח ולשים במהירות בינונית 7-8 דקות
  • יוצקים בהדרגה את השמן זית וממשיכים ללוש עוד כ4 דקות
  • משמנים את הבצק, מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח
  • מחממים תנור לחום של 250 מעלות עם אבן לאפיה (אופציה)
  • מחלקים ל6 חלקים ומשטחים בידיים לצורה אובלית או עגולה
  • מניחים על נייר כסף משומן
  • משמנים את פני הבצק ונועצים חתיכות רוזמרין ומקשטים במלח גס
  • מתפיחים כמה דקות
  • אופים כ10-20 דקות ומצננים על רשת

הערות

כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות בחלק מהמתכונים
פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך לחצו כאן
Keyword פוקצ'ה מושלמת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן