פסטה בקרם בצלים מקורמלים

  • on 28 במאי 2024
  • Likes!

 

פסטה בקרם בצלים מקורמלים

ציוד

  • 1 סיר
  • 1 מחבת

מצרכים
  

  • 400 גרם פסטה
  • 3 כפות שמן זית
  • 30 גרם חמאה
  • 30 גרם גבינת פרמז׳ן פקרוני מגורדת
  • 3 יח' בצלים גדולים פרוסים
  • 6 יח' שיני שום קצוצים
  • 1 צרור עירית קצוצה
  • 200 מ"ל שמנת להקצפה 38%
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט

הוראות
 

  • מטגניםטוב טוב את הבצלים עם השמן והחמאה עד לקבלת צבע חום יפה ומקורמל.
  • לקראת סוף הטיגון מוסיפים את השום ומטגנים הכל ביחד לעוד כמה דקות על להבה נמוכה.
  • מעבירים את הבצל למעבד מזון, מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט וטוחנים הכל עד לקבלת מרקם חלק.
  • מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן על החבילה.
  • שופכים את הרוטב למחבת או לסיר ומוסיפים את הפרמז׳ן וכחצי כוס ממי הבישול של הפסטה.
  • מעבירים את הפסטה לרוטב ומערבבים עד לאיחוד כ-2 דקות.
  • מפזריםמעל המנה עירית קצוצה ועוד קצת פרמזן.

הערות

הערות והמלצות:
-אל תטחנו את כל הבצל, תשמרו לכם מעט בצד כדי לפזר מעל הפסטה, זה מוסיף המון טעם.
-אפשר להוסיף את הפרמז׳ן למעבד מזון ולטחון את הכל ביחד.
-אם אתם מכינים חבילת פסטה שלמה של 500 גרם תשתמשו בכל המיכל שמנת 250 מ״ל ותוסיפו עוד קצת ממי הבישול של הפסטה.
-ממליץ לפזר מעל גם שבבי בצל, ניתן לקנות בכל סופר.
Article Tags:
·
Article Categories:
כללי · פחממות · פסטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן