רוטב בולונז

  • on 1 באפריל 2022
  • Likes!

רוטב בולונז

מצרכים
  

  • 3 יח' עגבניות קלופות חתוכות קונקסה (חלוטות, קלופות ללא גרעינים וקצוצות דק)
  • 1 יח' בצל חתוך חצי אמנסה (לחתוך לחצאי עיגולים)
  • 100 גרם בשר טחון
  • 3 יח' שיני שום פרוסות
  • 2 יח' גבעולי סלרי חתוך אמנסה דק (עגולים)(רק גבעולים)
  • 1/2 יח' גזר חתוך ברונאואז (גו׳לייאנים ואז לברונאואז)
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 40 מ"ל שמן זית
  • 1/2 ליטר ציר עוף

חומרי טעם

  • 1 קורט מלח/פלפל/סוכר
  • 2 יח' ענפי בזיליקום טרי שלמים
  • 2 יח' אורגנו טרי שלמים

הוראות
 

  • במחבת מאדים בשמן זית את הבצל, גזר, סלרי ושום עד להזהבה
  • מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לאדות
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים ומאדים עד להשחמה קלה
  • מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לערבב
  • מוסיפים ציר עוף וחומרי טעם ומבשלים על אש נמוכה
  • מוסיפים חלק מעלי הבזיליקום והאורגנו (משאירים מעט בצד לקישוט)
  • ממשיכים לבשל על אש נמוכה למשך של כ 30-45 דקות.
Article Categories:
כללי · רטבים · תוספת למנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן