רוטב סיציליאני
מצרכים
- 1/2 יח' בצל סגול קצוץ
- 2 שיני שום קצוץ
- 3 יח' עגבניה קלופה וקצוצה
- 1 ענף בזיליקום
- 1/4 כפית צ'ילי יבש גרוס (שאטה)
- 1 יח' חציל חתוך לקוביות ומטוגן
- 1 כפית אורגנו יבש
הוראות
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית
- מוסיפים את הבצל ומטגנים מס' דקות
- מוסיפים שום וצ'ילי ומטגנים מעט
- מוסיפים עגבניות ובזיליקום ומבשלים עד קבלת רוטב
- מוסיפים את הניוקי ומבשלים מס' דקות עד לספיגת הרוטב
הערות
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך לחצו כאן