קיש בצל פטריות
מצרכים
- 1/2 חב' פטריות פרוסות
- 2 יח' בצל פרוס לחצאי ירח
- 2 יח' ענפי טימין קצוץ
- 2 גבעולי בצל ירוק
תערובת לבלילה
- 250 מ"ל שמנת צימחית/מתוקה
- 3 יח' ביצים
- 2 כפות קמח
חומרי טעם
- מלח,פלפל,אגוז מוסקט
הוראות
- במחבת נאדה את הבצל עד להזהבה
- נוסיף את הפטריותונבשל עד להתאדות הנוזלים
- נוסיף את התבלינים ונכבה את האש
- נעביר את התערובת לקערה נניח לה להצטנן ונוסיף את תערובת הבלילה וחומרי הטעם ונערבב היטב
- מהבצק ניצור תחתיות בתבנית פאי
- נשפוך לתוך התבנית עם הבצק את המילוי
- נאפה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 40 דקות נפרוס ונגיש