לאפה מקוטג׳ – ללא גלוטן

  • on 31 במאי 2024
  • Likes!

 

לאפה מקוטג׳ - ללא גלוטן

Course בצקים, כללי

מצרכים
  

  • 1 חבילה קוטג'
  • 2 יח' ביצים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 1/4 כפית אורגנו

הוראות
 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות לא טורבו.
  • מכינים תבנית בגודל 22/35 עם נייר אפייה.
  • טוחנים במעבד מזון ומוזגים על הנייר.
  • מיישרים לשכבה אחידה בגובה חצי ס״מ - לא דקה מדי
  • אופים35-40 דקות עד שהיא מזהיבה ויציבה.
  • ממלאים במה שאוהבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן