Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
אורז וירקות מוקפץ בסגנון אסייתי
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, תוספת למנה
Servings
2
ציוד
סיר
מחבת
מצרכים
200
גרם
אורז
50
גרם
אפונה ירוקה
50
גרם
גרעיני תירס
1
יח'
גזר
חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
3
שיני
שום
קצוץ
2
יח'
ביצים
15
מ"ל
שמן שומשום
30
מ"ל
שמן קנולה
3
גבעולים
בצל ירוק
פרוס (אמנסה)
1/4
כוס
רוטב סויה
הוראות
מבשלים את האורז ביחס של 1:1.5 כ-18 דקות כאורז לבן רגיל ומפוררים בעזרת מזלג
מטגנים את הגזר בשמן השומשום ושמן הקנולה ביחד עם האפונה והתירס עד לריכוך
טורפים את הביצים ושופכים ליד הירקות ויוצרים חביתה וקורעים לחתיכות קטנות ככל האפשר
מוסיפים את השום והבצל הירוק ומקפיצים לשילוב טעמים
מוסיפים פנימה את האורז ומקפיצים
מוסיפים את רוטב הסויה ומתקנים תיבול לפי הצורך
Keyword
אורז וירקות מוקפץ בסגנון אסייתי