Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
אסאדו ברביקיו
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
בקר, כללי, מנה עיקרית
מצרכים
1.5
קילו
אסאדו
מלח / פלפל שחור
רוטב
300
מ"ל
רוטב ברביקיו
500
מ"ל
ציר בקר
100
מ"ל
קטשופ
100
מ"ל
מיץ תפוזים
50
גרם
דבש
50
גרם
סוכר
1
ענף
טימין
3
שיני
שום
הוראות
מתבלים את הבשר במלח ופלפל שחור
מניחים בתבנית (על נייר אפיה עדיף) וצולים בתנור בחום של 200 מעלות כ-20 דקות עד השחמה קלה
טוחנים יחד את כל מרכיבי הרוטב
מוציאים את האסדו מהתנור ויוצקים מעל את הרוטב
מכסים בנייר אפיה ונייר כסף וצולים בחום של 160 מעלות כ-3 שעות
Keyword
אסאדו ברביקיו