Go Back
Print
Equipment
Notes
Smaller
Normal
Larger
אצבעות קינדר מופחת קלוריות
הדפס מתכון
ציוד
1 תבנית אפיה בינונית
מצרכים
3
כוסות
שקדים טחונים או 250 גרם
1/3
כוס
חמאת שקדים
1/4
כוס
מייפל
לציפוי השוקולד מעל הבסיס
1
חבילה
שוקולד מריר בין 70% ל 80%
2
כפות
טחינה גולמית
הוראות
שמים את השקדים הטחונים בקערה ואת האגוזי לוז שטחנתי (או לשבור גס).
להוסיף את המייפל ואת החמאת השקדים, מערבבים לתערובת אחידה ומשטיחים לתבנית עם נייר אפיה (אקולוגי).
בקערה ממיסים את השוקולד המריר עם טחינה במיקרו בפולסים של 20-30 שניות וכל פעם לערבב עד שנמס. (בדרך כלל 2-3 פולסים)
שופכים מעל הבסיס את הרוטב השוקולד, מפזרת מעל מלח המלאיה גס.
להניח במקפיא או במקרר לחצי שעה להוציא לחתוך לאצבעות, לשמור בקופסא או במקרר.
הערות
קרדיט לאליס:
מומלץ לראות את הסרטון:
https://www.instagram.com/p/C5QleL4IShE