Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
ביגלה (מאפה)
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
בצקים, כללי, מאפים
מצרכים
280-300
מ"ל
מים
1/2
ק"ג
קמח מנופה
10
גרם
שמרים יבשים
30
גרם
סוכר
10
גרם
מלח
הוראות
בקערת מיקסר מניחים מים, קמח, שמרים וסוכר ומעבדים כ-5 דקות
מוסיפים את המלח וממשיכים לעבד עוד 5 דקות לבצק חלק וגמיש
מתפיחים למשך שעה
מחלקים לכדורים ומתפיחים לעוד חצי שעה
יוצרים חור ליצירת הבייגל ומבשלים בנוזל רותח (2 ליטר מים + 2 כפות סילאן + 2 כפות אבקת סודה לשתיה) כ-2 דקות משני הצדדים עד שהם צפים
מעבירים את הבייגלים החמים לתבנית עם נייר אפיה ומפזרים ממעל מלח/קצח/שומשום
אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ-20 דקות
הערות
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך
לחצו כאן
Keyword
ביגלה (מאפה)