Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
ביף בורגיניון עם פטריות יער
5
from 1 vote
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
בקר, כללי, מנה עיקרית
מצרכים
1
ק"ג
שפונדרה
חתוך לקוביות 3*3
2
יח'
גזר
חתוך (מרפואה)
2
יח'
בצל
חתוך (מרפואה)
1
יח'
שורש סלרי
1
יח'
שורש פטרוזיליה
2
סלסלות
פטריות שמפניון
2
סלסלות
פטריות פורטבלו
100
גרם
פטריות פורצ'יני
מושרות כחצי שעה במים רותחים
1
ליטר
ציר בקר
2
ענפים
טימין
1/2
ראש
שום
500
מ"ל
יין אדום
1
קורט
מלח/פלפל
100
גרם
קמח
100
מ"ל
שמן
הוראות
מקמחים קלות את קוביות הבשר וצורבים אותם במעט שמן
כשהבשר משחים קלות מוציאים ומכניסים את ירקות המרפואה והשורשים לצריבה קלה
מוסיפים לסיר את הפטריות הטימין והשום וממשיכים לאדות עד שהפטריות מתרככות
מורידים משקע בעזרת היין ומצמצמים את רוב הנוזל
מחזירים לסיר את קוביות הבשר ומוסיפים את הציר עם נוזל הפטריות
מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי לערך
אפשר להגיש מעל פירה תפו"א