מניחים את החלמונים בקערת נירוסטה ומניחים אותה מעל סיר מים חמימים ומקציפים את החלמונים עד לקבלת מרקם אוורירי להתחלת רוטב הולונדז
מורידים מהאדים ומזליפים פנימה את החמאה הנוזלית תוך כדי ערבוב עד לקבלת אמולסיה אחידה ומתבלים בטבסקו ובמלח ופלפל
מרתיחים את המים ביחד עם החומץ ומניחים את הביצה פנימה כ-2 דקות לערך עד לקבלת ביצה עלומה עם מרקם נוזלית במרכזה
מסדרים את המנה כאשר הבייגל (שעליו נניח את המנה) שהכנו (יש מתכון באתר לבייגל) חצוי לרוחבו בתחתית הצלחת ומעליו מונחת גבינת השמנת ומעליה הביצה, הבצל ורוטב ההולונדס ומסיימים בקישוט של שמיר עם מספר עלים