Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
בצק קלתית (בצק פריך מתאים לקיש)
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מאפים
מצרכים
250
גרם
קמח
125
גרם
חמאה/מחמאה
1/2
כפית
מלח
1
יח'
ביצים
(אפשר רק חלמונים)
20
מ"ל
מים
הוראות
במיקסר עם וו גיטרה נשים את הקמח, מלח ומרגרינה ונערבב במהירות נמוכה עד לקבלת פרורים
נוסיף את הביצים ומים ונמשיך לעבד את הבצק עד לקבלת בצק אחיד
נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר למינימום של 30 דקות להתקררות הבצק
כדי שנוכל ליצור את תחתיות הבצק נחלק את הבצק ל-2, נקמח את משטח העבודה ונרדד את הבצק לגודל התבנית בתוספת שוליים
נכניס את הבצק לתבנית נהדק פינות ונחורר עם מזלג
הערות
למתכון לקיש בצל פטריות
לחצו כאן
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך
לחצו כאן
Keyword
בצק קלתית (בצק פריך מתאים לקיש)