Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
חזה אווז על פוקצ'ה בליווי קונפי שרי (פוקצ'ה במתכון נפרד)
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
בצקים, כללי, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה, תוספת למנה
מצרכים
אווז
150
גרם
חזה אווז מעושן
20
מ"ל
שמן זית
קונפי עגבניות
14
יח'
עגבניות שרי בצבעים
40
גרם
שמן זית
5
גרם
אורגנו/טימין/רוזמרין
1
קורט
צ'ילי גרוס
1
קורט
גרירת לימון
1
קורט
מלח
5
גרם
סוכר (אופציה)
הוראות
חזה אווז
מקפיצים על להבה גבוהה קוביות חזה אווז כ-4 דקות
מפזרים את קוביות האווז על הפוקצ'ה עם השומן שניגר ממנו
מפזרים מעל רוזמרין וגרדת לימון
קונפי שרי
חוצים את העגבניות לאורכן ומתבלים במלח, אורגנו, סוכר וגרירת לימון
יוצקים שמן זית ומערבבים היטב
מפזרים את העגבניות על גבי מגש כשהקליפה כלפי מטה
אופים בתנור בחום של 150 מעלות למשך 40 דקות
הערות
למתכון לפוקצ'ה
לחצו כאן
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך
לחצו כאן
Keyword
חזה אווז על פוקצ'ה בליווי קונפי שרי (פוקצ'ה במתכון נפרד)