Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
חזה מולארד בתפוז ושומר
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה
מצרכים
2
יח'
חזה מולארד
2
ס"מ
שורש ג'ינג'ר
מגורד
3
יח'
שיני שום
קצוצות
2
יח'
ענפי טימין
1
יח'
שומר
פרוס לחצאים (חצי אמנסה)
1
יח'
תפוז
חתוך לפילה
2
כפות
סילאן
1/2
כוס
יין לבן
חומרי טעם
1
קורט
מלח
1
קורט
פלפל שחור גרוס
הוראות
מתבלים את חזה המולארד במעט מלח משני הצדדים וצורבים על מחבת חמה באש בינונית (הצד של השומן מונח ראשון על המחבת עד להזהבה ואז הופכים לצד השני)
בסיום מניחים בצד
רוטב
מחממים מחבת ויוצקים מעט שמן
צורבים את השומר משני הצדדים על אש בינונית
מוסיפים שן שום פרוסה וג'נג'ר ומטגנים מעט
מוסיפים יין לבן וענף טימין ומאדים את היין
מוסיפים את התפוזים (מהמיץ שנשאר, לא הפילה) והסילאן ומביאים לרתיחה
מצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך אך לא מידי
מחממים תנור ל-200 מעלות ומכסים את חזה הברווז ל6-7 דקות
הגשה
יוצקים רוטב לצלחת, פורסים לפרוסות דקות ומניחים מעל הרוטב
Keyword
חזה מולארד בתפוז ושומר