Go Back
Print
Equipment
Smaller
Normal
Larger
חזה עוף בטמפורה עם רוטב צ'ילי מתוק
הדפס מתכון
Course
כללי, מנה עיקרית, מנת בניים, עוף
ציוד
מחבת ווק (או רגיל)
קערה
מצרכים
2
יח'
פרפרי חזה עוף פרוסים לקוביות
1
יח'
כוס קמח מנופה
1
חצי
כוס קורנפלור
1
כפית
אבקת סודה לשתייה
1
יח'
ביצה
1
יח'
כוס מים קרים
מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב צ'ילי
2
יח'
שיני שום כתושות
1
כף
פפריקה מתוקה
1
כף
סילאן
1/2
כוס
רוטב צ'ילי מתוק
1
כף
מים חמים
מלח פלפל לפי הטעם
שומשום בנדיבות
הוראות
בקערה גדולה ובעזרת מטרפה ידנית נערבב את הקמח עם קורנפלור, סודה לשתייה, מלח ופלפל, ביצה ומים קרים עד לבלילה חלקה וללא גושים.
את קוביות חזה העוף נכניס לקערת הבלילה, נכסה בניילון נצמד ונקרר במקרר במשך חצי שעה.
לאחר חצי שעה, נחמם שמן עמוק במחבת ונטגן את קוביות חזה העוף בטמפורה עד להזהבה.
הכנת רוטב צ'ילי
במחבת קטנה נחמם מעט שמן ובו נטגן את שיני השום עד לרתיחת השמן.
נוסיף למחבת פפריקה, סילאן, רוטב צ'ילי וכף מים חמים. נערבב היטב ונוסיף מלח ופלפל.
נבשל 5 דקות על אש נמוכה, נכניס את קוביות חזה העוף בטמפורה, נערבב בעדינות לאיחוד העוף והרוטב ונבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
נפזר שומשום בנדיבות.
Keyword
חזה עוף בטמפורה עם רוטב צ'ילי מתוק