Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
חזה עוף ממולא בפטריות בציפוי פנקו
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה עיקרית
Servings
2
ציוד
סיר
מחבת
מצרכים
2
יח'
חזה עוף
100
מ"ל
ציר עוף
1
יח'
בצל בינוני
קצוץ
1/2
חבילה
פטריות שמפיניון
קצוץ
3
שיני
שום
קצוץ
100
גרם
תרד
50
מ"ל
שמן מעורב
1
קורט
מלח
1
קורט
פלפל שחור גרוס
2
יח'
ביצים
100
גרם
פרורי פנקו
50
גרם
קמח
200
מ"ל
שמן סויה
הוראות
מכינים דוקסל (קצוץ היטב) מהשום, בצל, פטריות והתרד קצוץ היטב
בעזרת סכין יוצרים במרכז החזה העוף כיס
מעבירים את מילוי הפטריות למסננת ומייבשים
מכינים שק זילוף עם צנטר חלק ומעבירים לתוכו את מילוי הפטריות
ממלאים את כיס חזה העוף
מצפים את חזה העוף בציפוי וינאי (קמח, ביצה, פרורי פנקו) ומטגנים עד להזהבה בחום 180 מעלות
Keyword
חזה עוף ממולא בפטריות בציפוי פנקו