Go Back

חזה עוף ממולא בפטריות בציפוי פנקו

Course כללי, מנה עיקרית
Servings 2

ציוד

  • סיר
  • מחבת

מצרכים
  

  • 2 יח' חזה עוף
  • 100 מ"ל ציר עוף
  • 1 יח' בצל בינוני קצוץ
  • 1/2 חבילה פטריות שמפיניון קצוץ
  • 3 שיני שום קצוץ
  • 100 גרם תרד
  • 50 מ"ל שמן מעורב
  • 1 קורט מלח
  • 1 קורט פלפל שחור גרוס
  • 2 יח' ביצים
  • 100 גרם פרורי פנקו
  • 50 גרם קמח
  • 200 מ"ל שמן סויה

הוראות
 

  • מכינים דוקסל (קצוץ היטב) מהשום, בצל, פטריות והתרד קצוץ היטב
  • בעזרת סכין יוצרים במרכז החזה העוף כיס
  • מעבירים את מילוי הפטריות למסננת ומייבשים
  • מכינים שק זילוף עם צנטר חלק ומעבירים לתוכו את מילוי הפטריות
  • ממלאים את כיס חזה העוף
  • מצפים את חזה העוף בציפוי וינאי (קמח, ביצה, פרורי פנקו) ומטגנים עד להזהבה בחום 180 מעלות
Keyword חזה עוף ממולא בפטריות בציפוי פנקו