מטגנים בצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן מעט
מוסיפים את הכבדים ומקפיצים כדקה
מוסיפים את שאר המרכיבים למעט האורז
מתקנים תיבול ומצננים
מערבבים את התערובת עם האורז המבושל ומניחים בצד
מרוקנים את הכרעיים מהעצמות
ממלאים את הכרעיים בתערובת וסוגרים בעזרת קיסם
מערבבים את מרכיבי המרינדה ומעסים את העוף הממולא
מניחים בתבנית ויוצקים מסביב מיץ תפוזים, שיני שום שלמות עם הקליפה, טימין, מלח, פלפל ופרוסות תפוז
מכסים את התבנית בנייר פרגמנט ונייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כשעה
לאחר שעה מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד חצי שעה עד להזהבה