Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
לחמניות המבורגר
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
בצקים, כללי, מאפים, תוספת למנה
Servings
2
מצרכים
300
גרם
מים
30
גרם
שמן
500
גרם
קמח מנופה
10
גרם
שמרים יבשים
30
גרם
סוכר
10
גרם
מלח
1
יח'
ביצה להברשה
50
גרם
שומשום לקישוט
הוראות
שמים בקערת מיקסר מים ועליו את הקמח השמרים והסוכר
לשים כמה דקות עד לקבלת רשת גלוטן טובה ( רשת גלוטן - שניתן למתוח את הבצק לאט לאט עד שתהיה דקה ממש ולא תקרע )
ממשיכים ללוש במיקסר ולאט לאט מוסיפים את השמן במזיגות קטנות ונותנים לבצק לספוג אליו את השמן בין כל מזיגה למזיגה
מוסיפים את המלח תוך כדי המשך הלישה במקסר
ממשיכים ללוש במיקסר עוד כ2-3 דקות במהירות בינונית
מכסים בניילון את המכסה של קערת המיקסר ומתפיחים עד להכפלת הנפח
יוצרים צורות רצויות (עגולות) כגודל אגרוף וכמה שיותר חלקות ולוחצים קלות מאוד למעלה כדי לקבל צורה של הלחמניה שאנו רוצים
מברישים בביצה ומקשטים בשומשום
מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות לכ30-40 דקות
הערות
הערות :
בודקים את תחתית הלחמנייה כדי לדעת אם היא מוכנה
עד לקבלת תחתית של הלחמנייה בצבע חום קל
מתכון להמבורגר מעולה
לחצו כאן
Keyword
לחמניות המבורגר