Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מדליוני פילה עם בטטה צלויה במילוי ראגו ירוקים ברוטב ערמונים
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
בקר, כללי, מנה עיקרית, מנת פתיחה
מצרכים
250
גרם
פילה בקר
3
יח'
בטטה בינונית
מלח גס
מילוי ראגו
1/4
יח'
כרישה קצוצה
1
חבילה
מנגולד
1
כוס
תרד
2
שיני
שום
1
יח'
בצל ירוק
קצוץ
מלח/פלפל שחור
רוטב
1
כף
שמן זית
1
יח'
בצל סגול
1
כף
דבש
50
גרם
דבש או סוכר
1
ענף
טימין
1
חב'
ערמונים קלופים
300
מ"ל
ציר בקר
100
מ"ל
ברנדי
הוראות
צורבים את פילה הבקר משני הכיוונים
בטטה
צולים את הבטטה על מצע של מלח גס בחום 200 מעלות עד ריכוך
חורצים חריץ לאורך ופותחים מעט את הבטטה (בחלקו העליון)
ראגו
מאדים בשמן את הכרישה
מוסיפים שום וגבעולי המנגולד (החלק הלבן) ומאדים לעוד דקה
מוסיפים את הבצל הירוק והתרד ומתבלים
מקפיצים לעוד 2 דקות נוספות
מכניסים לתוך הבטטה את הראגו תוך השארת גבעה מלמעלה
רוטב
מטגנים בצל עם מעט שמן עד הזהבה
מוסיפים פלפל שחור, דבש וסוכר ומערבבים מעט
מוסיפים ברנדי ומאדים מעט
מוסיפים ציר בקר וערמונים ומצמצמים
מוסיפים טימין ומלח
הרכבה
מניחים את הבטטה ולידה את הפילה בקר ויוצקים את הרוטב באמצע
Keyword
מדליוני פילה עם בטטה צלויה במילוי ראגו ירוקים ברוטב ערמונים