Go Back

מיונז

Course רטבים

ציוד

  • 1 קערה

מצרכים
  

  • 6-8 יח' חלמון
  • 1 ליטר שמן

חומרי טעם:

  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 2 כפיות חומץ (ניתן להשלים לפי הטעם) מלח, פלפל שחור, סוכר

הוראות
 

  • שמים את החלמונים בקערה וטורפים יחיד עם שמן שנכנס בזילוף עדין עד לקבלת מרקם אחיד (אמולסיה)
  • לאחר שהתאחדו תוך כדי ערבוב והתקבלה תערובת תפוחה וחלקה מוסיפים את חומרי הטעם
  • ניתן לערבב במיקסר או ידני

רטבים על בסיס מיונז:

  • איולי - מחליפים את החרדל ב-4 שיני שום ומוסיפים מעט מלח גס
  • אנדלוסית - מוסיפים 2 שיני שום כתושות ו-2 כפות פלפל ירוק ואדום קצוצים
  • עשבי תיבול - מוסיפים פנימה פטרוזיליה וטרגון קצוצים
Keyword מיונז