מוסיפים את החציל המטוגן ועשבי התיבול מערבבים ומתבלים
מצננים ומוסיפים את גבינת המוצרלה
הכנת המאפה
מרדדים את הבצק לעלה דק ומורחים את הפסטו (מתכון לבצק בקישור למטה)
מפזרים מעל את תערובת הירקות
מגלגלים וחותכים לשושנים
מניחים בתבנית ומורחים ביצה
מתפיחים כחצי שעה
אופים בחום 180 מעלות כ15-20 דקות
הערות
למתכון מאפה בוקר – בריוש ים תיכוני לחצו כאןכדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.לדף צורות חיתוך לחצו כאן