Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Notes
Smaller
Normal
Larger
מרק בצל צרפתי
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה, מרקים
Servings
2
ציוד
סיר בישול
מצרכים
2
יח'
בצל
חתוך חצאי פרוסות (חצי אמנסה)
2
גבעולי
טימין
רק העלים
2
יח'
שיני שום
קצוץ
15
גרם
קמח מושחם
1.5
ליטר
ציר ירקות/עוף
150
מ"ל
יין לבן
25
גרם
מחמאה
חומרי טעם
1
קורט
מלח
1
קורט
פלפל שחור
1
קורט
אגוז מוסקט
25
מ"ל
סויה
הוראות
מחממים את המחמאה בסיר ומוסיפים את הבצל
מאדים עד לקבלת בצל שחום אך לא שרוף באש נמוכה
נוסיף את השום והטימין ונאדה עוד כ-2 דקות
נוסיף את הקמח לקבלת השחמה
נפתח את הרביכה באמצאות יין, נוסיף את הנוזלים ונבשל כ-20 דקות על אש בינונית עד נמוכה
נתבל באמצעות סויה ונתקן לפי הצורך
10 דקות לקראת הסוף נוסיף תבלינים
מומלץ להגיש את המרק בקערת לחם
הערות
למתכון לקערת לחם
לחצו כאן
Keyword
מרק בצל צרפתי