Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
מרק עדשים תורכי
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, מרקים
Servings
2
ציוד
1 סיר בישול
מצרכים
1
כוס
עדשים כתומות
1/4
כוס
בורגול עבה
1/4
כוס
חומוס מבושל
1
יח'
בצל
קצוץ
2
יח'
שיני שום
1
יח'
גזר
קצוץ
1.5
ליטר
ציר עוף
2
יח'
עגבניות
מגורדות
1
כף
רסק עגבניות
1/2
כפית
נענה יבשה
מלח, פפריקה, כורכום, כמון, פלפל שחור,הל
לפי הטעם
סוכר לאיזון
הוראות
מאדים בצל בסיר עם שמן
מוסיפים גזר ומאדים עד הזהבה
מוסיפים שום מתבלינים וממשיכים לאדות
מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי, מערבבים מידי פעם