Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Notes
Smaller
Normal
Larger
מרק ראמן
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה, מרקים
ציוד
1 סיר בישול
מצרכים
1.8
ליטר
מים
2
יח'
אצת קומבו שטופות היטב
1/2
ק"ג
עצמות עוף
גרונות וכנפיים
3
ס"מ
ג'ינג'ר
פרוס (אמנסה)
5
יח'
בצל ירוק שלם
8
יח'
פטריות שיטאקה יבשות
1
יח'
גזר
פרוס (אמנסה)
3
ס"מ
כרישה
פרוס (אמנסה)
לתיבול
100
מ"ל
סויה יפני
100
מ"ל
מירין
50
מ"ל
סאקה
1
כף
מיסו בהיר
3
כפות
שמן שומשום
מרכיבי המנה
1
יח'
חזה עוף
2
כפות
סויה
2
כפות
מירין
2
יח'
ביצים
1
חופן
נבטים סיניים
1/2
כוס
גרגרי תירס
2
יח'
אצת נורי
5
יח'
פטריות שיטאקה
פרוסות
1/2
כוס
שעועית ירוקה
פרוס
2
יח'
בצל ירוק
פרוס
100
גרם
אטריות ראמן מבושלות
הוראות
למרק
בסיר עמוק מביאים מים לרתיחה
מוסיפים את אצת קומבו ופטריות שיטאקה
מבשלים 20 דקות ומוציאים את הקומבו
מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש בינונית נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים, ומסננים
לתיבול
מערבבים את כל המרכיבים למעט השמן
לשאר מרכיבי המנה
1 חזה עוף מתובל ב2 כפות סויה ו-2 כפות מירין וצרוב מ-2 הצדדים עד לעשיה מלאה, פורסים דק
2 ביצים - מביאים סיר עם מים לרתיחה, מכניסים את הביצים ומבשלים 7 דקות בדיוק ומעבירים למי קרח וחותחים לחצי
חופן נבטים סיני
חצי כוס גרגרי תירס
2 יח' אצת נורי
פטריות שיטאקה פרוסות ללא הרגל (מהמרק)
חצי כוס שעועית ירוקה פרוסה
2 יח' בצל ירוק פרוס
100 גרם אטריות ראמן מבושלות
הרכבת המנה
מוזגים לכל קערת מרק 2-3 כפות מתערובת התיבול וכפית שמן שומשום
יוצקים מרק ומוסיפים את שאר המרכיבים מסביב לצלחת בתוך המרק
הערות
סידור הצלחת בדומה לתמונה