Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
מרק שעועית עם בשר צוואר
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, מרקים
Servings
2
ציוד
1 סיר בישול
1 מחבת
מצרכים
1
יח'
בצל
חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
1/2
ראש
סלרי
חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
2
יח'
שיני שום
1
יח'
גזר
חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
1/4
צרור
כוסברה
1/4
צרור
פטרוזיליה
100
גרם
שעועית לבנה
מושרת לילה
100
גרם
צוואר
חתוך לקוביות
1
כף
רסק עגבניות
חומרי טעם
1
ליטר
ציר בקר
מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, פפריקה מעושנת, צ'לי גרוס
לפי הטעם
הוראות
לצרוב את הבשר ולהוציא לצינון
לתוך הסיר מכניסים בצל לאידוי לשקיפות
מוסיפים את הגזר, סלרי ושום
מכניסים את השעועית המושרת
לאחר 2 דקות אידוי מוסיפים את הבשר, רסק, חומרי טעם
מוסיפים את ציר הבקר
עשבי תיבול
מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה כשעה
מורידים קצף ושומן (אקומז' ודגרסה)
השלמה של עשבי תיבול וטעמים
Keyword
מרק שעועית עם בשר צוואר