Go Back

ניוקי תפוחי אדמה ברוטב עגבניות סיציליאני

Course בצקים, כללי, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה

מצרכים
  

  • 500 גרם פירה תפוחי אדמה
  • 2 יח' חלמונים
  • 1 כפית מלח
  • 160-180 גרם קמח

הוראות
 

  • מערבבים את הפירה עים החלמונים והמלח
  • מוסיפים קמח ומערבבים בעדינות עד לספיגת הקמח
  • מגלגלים לנחשים וחותחים לחתיכות
  • מבשלים במים רותחים עד שהחתיכות צפות ומעבירים ישירות לרוטב

הערות

למתכון לרוטב סיציליאני לחצו כאן
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך לחצו כאן
Keyword ניוקי תפוחי אדמה ברוטב עגבניות סיציליאני