Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
סינטה במילוי תערובת פטריות וברוקולי מעל פירה בטטה
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
בקר, כללי, מנה עיקרית
מצרכים
300
גרם
2* פרוסות סינטה
(כל פרוסה 300 גרם)
50
מ"ל
שמן זית
תערובת למילוי
3
גבעולים
בצל ירוק
חתוך (השה)
2
שיני
שום
חתוך (השה)
12
יח'
פטריות שמפניון
קצוצות
200
גרם
ברוקולי
פרחים בלבד
תוספת
2
יח'
בטטה
(מחית)
2
כפות
סילאן
50
מ"ל
שמנת סויה
חומרי טעם
1
קורט
מלח/פלפל
הוראות
מקפיצים את הפטריות עם מעט שמן זית עד הזהבה
מוסיפים את השום, ברוקולי והבצל הירוק וממשיכים להקפיץ
מתבלים ומוסיפים מעט שמנת צמחית
אופים את הבטטות ללא קילוף למשך 35-45 דקות בתנור בחום של 180 מעלות
מניחים את התערובת מעל פרוסת הסינטה (שהשתחנו אותה ע"י מכות כדי שתהיה דקה)
מגלגלים את הסינטה כך שנוצר כגון רולדה וקושרים באמצעות חוט שמשון
צורבים היטב מעל מחבת עם מעט שמן זית עד לקבלת מידת עשיה רצויה
מקלפים את הבטטות ומועכים באמצעות מזלג ומערבבים פנימה את הסילאן ושמנת הסויה
Keyword
סינטה במילוי תערובת פטריות וברוקולי מעל פירה בטטה