Go Back
Print
Equipment
Notes
Smaller
Normal
Larger
סלט טעים עם קולרבי
הדפס מתכון
Course
כללי, סלט
Cuisine
ישראלי
ציוד
1 קערה
מצרכים
1
יח'
קולורבי
1
יח'
תפוח
1/2
כוס
שקדים פרוסים
1/4
כוס
חמוציות מיובשות
2
כוסות
ירקות סלט מעורב
2
כפות
מיץ לימון
2
כפות
כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות
מתחילים בקילוף הקולרבי וחיתוך אותו לחתיכות בגודל גפרור. מניחים את הקולרבי בקערת סלט גדולה
ליבנה את התפוח וחותכים אותו לפרוסות דקות. מוסיפים את פרוסות התפוחים לקערת הסלט
מפזרים את השקדים הפרוסים והחמוציות המיובשות על הקולורבי והתפוח
מוסיפים לקערה את הירוקים של הסלט המעורב ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד
טורפים בקערה קטנה את מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל
מטפטפים את הרוטב על הסלט וזורקים אותו שוב כדי להבטיח שכל המרכיבים יהיו מצופים
טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך
מגישים מיד את הסלט ונהנים!
הערות
הערה: אתה יכול גם להוסיף מרכיבים אחרים כמו גבינת פטה או עוף בגריל לתוספת טעם וחלבון. אתם מוזמנים להתאים את הסלט לפי טעמכם.
Keyword
סלט טעים עם קולרבי