- 1 יח' צנון חתוך לרצועות דקות (ג'וליאן)
- 1 יח' גזר חתוך לרצועות דקות (ג'וליאן)
- 1 יח' קולורבי חתוך לרצועות דקות (ג'וליאן)
- 1/4 כוס נבטים
- 1 יח' סלק חתוך לרצועות דקות (ג'וליאן)
- 1 כפית שומשום שחור
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/2 צרור בזיליקום
- 2 כפות בוטנים
לרוטב
- 150 מ"ל מיץ לימון
- 1 כפית קארי צהוב
- 200 מ"ל שמן
- 200 מ"ל סירופ למון גראס
הכנת סירופ למון גראס - 200 גר' סוכר + 300 מ"ל מים + מקל למון גראס קצוץ ---
מבשלים על אש בינונית עד להמסת הסוכר מסננים ומצננים.