Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
פאייה דג וזעפרן
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
דגים, כללי, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה
מצרכים
2
פילטים
אמנון
חתוכים לקוביות
100
גרם
סלמון
חתוך לקוביות
320
מ"ל
ציר דגים
2
יח'
חוטי זעפרן
150
גרם
אורז ריזוטו
1/2
כוס
יין לבן
2
יח'
עגבניות מגורדות
2
יח'
שיני שום
1/2
צרור
פטרוזיליה
1
יח'
בצל חתוך לקוביות
2
יח'
פלפלים צבעוניים
חתוכים לקוביות
חומרי טעם
1
כף
פפריקה ספרדית מעושנת
50
מ"ל
שמן זית
מלח/פלפל
הוראות
מבשלים את הזעפרן ביחד עם ציר הדגים עד למיצוי הטעם
מטגנים בשמן הזית את הבצל, השום והפלפלים עד לשקיפות ומוסיפים פנימה את האורז לטיגון קצר
מוסיפים את העגבניות המגורדות והיין הלבן
מוסיפים את הדגים לתערובת האורז ומוזגים מעל את ציר הדגים והזעפרן
מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה עוד כ-30 דקות בערך ומגישים
Keyword
פאייה דג וזעפרן