Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Notes
Smaller
Normal
Larger
פלאפל אפונה
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, תוספת למנה
Servings
2
ציוד
1 סיר טיגון
מצרכים
200
גרם
אפונה יבשה
1
יח'
בצל
1/2
צרור
כוסברה
1/4
צרור
פטרוזיליה
1
שן
שום
1/2
יח'
פלפל ירוק חריף
1/2
כפית
כמון
1/2
כפית
כוסברה יבשה
2
פרוסות
לחם רטוב וסחוט
1/2
כפית
אבקת אפיה
הוראות
משרים את האפונה בהרבה מים ל-12 שעות
טוחנים במכונת בשר עם שאר המרכיבים
מערבבים ומכניסים לקירור למשך שעתיים
יוצרים כדורים קטנים באמצעות כף פלאפל
מטגנים עד לקבלת גוון חום
הערות
במידה והמסה יוצאת דלילה ניתן להוסיף כף קמח
Keyword
פלאפל אפונה