Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
פסטרמה הודו בקייג'ין
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, תוספת למנה
ציוד
מחבת
מצרכים
1
יח'
חזה הודו
3
כפות
תבלין קייג'ין
3
כפות
שמן זית
3
יח'
שיני שום
כתושות
תמצית עישון
הוראות
נצפה היטב את חזה ההודו בשלמותו ביחד עם השמן התבלין והשום
במחבת בחום נמוך נצרוב היטב את החזה משני צדדיו ונשלים הכנה (במידת הצורך) בתנור ( רצוי להגיע למידת עשיה שעשויה היטב במרכז )
נעטוף את הפסטרמה כאשר היא חמה בניילון נצמד במספר שכבות ונניח במקרר למשך 30 דקות
נפרוס את הפסטרמה לפרוסות דקות ונגיש
ניתן להכין את הפסטרמה בסגנון אסייתי אם נוסיף לתבלין שום ודבש וסויה באותו התהליך
Keyword
פסטרמה הודו בקייג'ין