Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
ציפס מושלם
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, תוספת למנה
Servings
2
ציוד
סיר טיגון
מצרכים
4
יח'
תפוחי אדמה לבנים
הוראות
מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים למקלות מלבניות
מעבירים לקערה ושוטפים במי ברז
מביאים מים לרתיחה מוסיפים מלח ומכניסים את תפוחי האדמה
מנמיכים את האש ומבשלים כ-8 דקות ומסננים
מכניסים למקרר ל-30 דקות על גבי מגש עם נייר סופג
טיגון ראשון
מחממים שמן ל-160 מעלות ומטגנים את תפוחי האדמה כ-5 דקות
מעבירים למסננת ואז למקרר עד 12 שעות
טיגון שני
מחממים שוב את השמן ל-190 מעלות ומטגנים עד קבלת צבע זהוב
מוציאים מהשמן ומפזרים מעט מלח
Keyword
ציפס מושלם