Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Notes
Smaller
Normal
Larger
ציר בקר
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי
ציוד
1 סיר בישול
מצרכים
2
ק"ג
עצמות בקר
לתוחות לריבועים
25
גרם
שמן רגיל
1/2
ק"ג
ירקות מעורבים - גזר, סלרי, בצל (מרפואה)
חתוך לקוביות
40
גרם
רסק עגבניות
250
מ"ל
יין אדום יבש
5
ליטר
מים
חומרי טעם:
פלפל אנגלי, עלי דפנה, פטרוזיליה, טימין (בוקה גרני) מלח, פלפל שחור.
הוראות
משחימים את העצמות (בסיר גז או בתנור) היטב עד לקבלת קרמליזציה.
משחימים במעט שמן את הירקות בסיר עד לקבלת גוון חום עדין
מוסיפים רסק ומערבבים כ2 דקות
מוסיפים יין ומצמצמים עד לאידוי, ומוסיפים את העצמות והמים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ועושים כיפוי לחלבון שצף
מוסיפים את הבוקה גרני
מבשלים 4-6 שעות
הערות
בישול ציר בקר על אש קטנה לוקח בסביבות 5-6 שעות
Keyword
ציר בקר