Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Notes
Smaller
Normal
Larger
ציר ירקות
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי
ציוד
1 סיר
לבישול
מצרכים
1
ק"ג
ירקות שורש - גזר, בצל, סלרי, כרישה, שורש פטרוזיליה, שורש סלרי.
חתוך קוביות (מרפואה)
4
ליטר
מים
חומרי טעם:
פלפל אנגלי, עלי דפנה, פטרוזיליה, טימין, (וגם פלפל שחור)
בוקה גרני
הוראות
סיר עם מי ברז ולשם מוסיפים את הירקות וחצי מהתבלינים ומביאים לרתיחה.
מורידים לאש קטנה ומוציאים את הקצף שלמעלה (כיפוי)
לאחר 25 דקות מוסיפים את יתר התבלינים להשלמת טעמים ומסננים טת הנוזל בסוף הבישול.
הערות
ניתן לאדות את הירקות לפני הרתיחה עם מעט שמן.
Keyword
ציר ירקות