Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Notes
Smaller
Normal
Larger
ציר עוף לבן
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי
ציוד
1 סיר
לבישול
1 מסננת
לסינון התבשיל
מצרכים
1.5
קילו
עצמות עוף - גב, גרונות וכו'
חתוכות או שבורות
4
ליטר
מים
1/2
ק"ג
צרור ירקות - בצל, סלרי, גזר, כרישה
חתוך לקוביות (מרפואה)
חומרי טעם:
פלפל אנגלי, עלי דפנה, פטרוזיליה, טימין, (וגם פלפל שחור)
בוקה גרני
הוראות
סיר עם מי ברז ולשם מוסיפים את העצמות ומביאים לרתיחה.
מורידים קצף ושומן ומוסיפים את ירקות השורש וחצי מהתבלינים.
שעה לפני תום הבישול מוסיפים את הבוקה גרני להשלמת טעמים.
בסוף הבישול מסננים את הנוזל.
הערות
בישול ציר עוף לוקח בסביבות 4-5 שעות על אש קטנה
Keyword
ציר עוף לבן