Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
קיפודי עוף מאודים ברוטב
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, תוספת למנה
Servings
2
ציוד
כלי אידוי
סיר
מצרכים
1
כוס
אורז ימסין שהושרה במים כשעה מסננים ושומרים בצד
1
יח'
חזה עוף טחון
1
כף
רוטב סויה
1
כף
שמן שומשום
1
שן
שום
כתוש
1
כפית
ג'ינג'ר
קצוץ
1
כף
בצל ירוק
קצוץ
1/4
צרור
כוסברה
קצוצה
מלח, פלפל, שאטה גרוסה
רוטב
1/4
כוס
שמן זית
1/2
יח'
בצל לבן
קצוץ לריבועים קטנים (ברנואז)
1
ענף
סלרי
קצוץ
2
שיני
שום
קצוץ
1
כף
קמח
1
כפית
כורכום
1/4
כוס
מיץ לימון
1/2
ליטר
ציר עוף מסונן
מלח, פלפל
הוראות
מערבבים את כל המרכיבים ומכניסים למקרר לשעה
יוצרים כדורים עם ידים רטובות ומצפים באורז
מניחים בכלי אידוי ומאדים עד שהאורז מבושל
רוטב
לחמם סיר קטן עם שמן זית ולטגן את הבצל כ-2 דקות
להוסיף סלרי ושום ולטגן עוד כדקה
להוסיף כורכום ולטגן מעט
להוסיף קמח ולערבב מעט
להוסיף ציר עוף ולערבב היטב
להביא לרתיחה, להנמיך ולבשל כחצי שעה
להוסיף את הלימון, לתקן תיבול וסמיכות ולערבב היטב, לסנן במסננת דקה
הגשת המנה
ליצוק מעט רוטב לצלחת עמוקה ולהניח את הקציצות, לזלף מעט שמן זית
Keyword
קיפודי עוף מאודים ברוטב