Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
קערת לחם למרקים ולסלטים
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
בצקים, כללי, מאפים, תוספת למנה
Servings
2
ציוד
תנור
מצרכים
1/2
ק"ג
קמח מלא
1/2
ק"ג
קמח שיפון
20
גרם
שמרים
30
גרם
מולסה או סילאן
5
גרם
משפר אפיה
20
גרם
מלח
700-750
מ"ל
מים
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים היבשים לאבקה אחידה
מוסיפים את הנוזלים לפי ספיגה עד לקבלת בצק גמיש
לשים במשך 6-7 דקות
מתפיחים במשך 30 דקות
שוברים את התפיחה ויוצרים עיגולים סגורים
טובלים את הכדורים במים ולאחר מכן מקמחים
מתפיחים שוב כ-20 דקות
יוצרים חתימת האופה ואופים בחום של 220 מעלות כ-25 דקות
Keyword
קערת לחם למרקים ולסלטים