Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
קציצות דגים
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
דגים, כללי, מנה עיקרית, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה
מצרכים
2
יח'
דג דניס
1/2
יח'
בצל
קצוץ דק
2
יח'
שיני שום
קצוצות
1/2
יח'
פלפל צ'ילי ירוק חריף
קצוץ
1
יח'
ביצה
2
פרוסות
לחם מושרה במים סחוטות וקצוצות
1/2
צרור
כוסברה
קצוצה
1
יח'
קישוא מגורד בפומפיה וסחוט
2
כפות
שמן זית
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון, גרגירי כוסברה, חוויאג למרק
רוטב
1/2
כוס
שמן
2
יח'
גמבה
חתוכים לשישיות
1/2
ק"ג
עגבניות קלופות וחתוכות ל-8
200
גרם
עגבניות שרי
5
שיני
שום
פרוס
1
יח'
פלפל ירוק חריף
פרוס
3
יח'
פלפל אדום יבש
תבלינים
1
כף
פפריקה מתוכה
1/2
כף
כורכום
1/2
כפית
כמון
1
כף
סוכר
3
כפות
אריסה מתוקה
1/2
צרור
כוסברה
1/4
כוס
חומוס מבושל
הוראות
קציצות דגים
לערבב את כל המסה לתערובת אחידה ולהניח במקרר לחצי שעה
ליצור קציצות מהודקות
רוטב
במחבת עם שמן מתגנים מעט את הפלפלים המתוקים, מוסיפים את הפלפלים היבשים ומטגנים עוד 2 דקות
מוסיפים שום, אריסה, עגבניות ופלפל חריף וממשיכים לטגן
מתבלים ומכסים את הסיר במכסה ומבשלים כ-30 דקות
מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים
מבשלים עוד כ-20 דקות ללא מכסה
מוסיפים מלח ומכניסים את הקציצות
הערות
מומלץ להגיש את המנה עם חלת כורכום,
למתכון לחלת כורכום
לחצו כאן
Keyword
קציצות דגים